Istenek Fegyverzete 2 Teljes Film Magyarul — Istenek Fegyverzete 2: Kondor Hadművelet Online Magyarul Videa 1991 - Beethoven 4 Videa

  1. Online

1992. március 13. Korhatár Bevétel Hongkong: 39, 1 millió $ Észak-Amerika: 10, 4 millió $ [1] Kronológia Előző Istenek fegyverzete (1987) Következő Műkincs hajsza További információk weboldal IMDb Az Istenek fegyverzete 2. – A Kondor-akció (eredeti cím: Armour of God II: Operation Condor, kínaiul: 飛鷹計劃) 1991-ben bemutatott hongkongi akció-vígjáték, melyet Jackie Chan írt és rendezett, aki egyben a film főszereplője is. Ez az 1987-es Istenek fegyverzete című film folytatása. Az előző részhez hasonlóan a film inkább az Indiana Jones filmsorozathoz hasonlít, mivel Chan karaktere, Jackie / Condor (az amerikai közleményben "Asian Hawkként" feltüntetve) egy csapat nácikból álló zsoldossal küzd meg, hogy aztán megtalálják az aranyat egy elhagyatott bázis mélyén a Szahara-sivatagban. 2012-ben elkészítették a film harmadik részét, melynek címe; " Istenek fegyverzete 3. " vagy " Műkincs hajsza ". Cselekmény [ szerkesztés] A Hongkong -i kincsvadász, Jackie, más néven "Asian Condor" meghívást kap Scapio hercegtől a Spanyolországban lévő Madridi kastélyába, és elmeséli Hans von Ketterling nevű német parancsnok és ezredének történetét; a második világháború vége előtt, 240 tonna aranyat rejtettek el egy titkos katonai bázis mélyén az afrikai Szahara-sivatagban.

Online

Istenek fegyverzete 2.

  • Istenek fegyverzete 2: A Kondor akció Teljes'Film'magyarul'Hd'Filmek'Videa'online - YouTube
  • Istenek fegyverzete 2 teljes film magyarul 2018 videa
  • CELLECT iPhone 12 ''6.7'' full cover üvegfólia - Media Markt online vásárlás
  • Azonnali hatályú felmondás minta 2020
  • Istenek fegyverzete 2 teljes film magyarul 2018
  • Istenek fegyverzete 2 teljes film magyarul videa
  • Istenek fegyverzete 2 teljes film magyarul

A műveletben részt vevő 18 katona rejtélyes körülmények között eltűnt. Az Egyesült Nemzetek kérésére Scapio nem hivatalos küldetést ad ki Jackie-nek a bázis felkutatása és az arany megtalálása érdekében. A bázis kulcsának megszerzésén kívül segítségére lesz az afrikai földrajz szakértő, Ada. Az arany felkutatását követően, Jackie-nek megígérik a kincs egy százalékát, vagyis nagyjából 2, 5 tonna aranyat. Egy éjszaka, miközben körülnéz a bázis egyik gondnokának otthonában, Jackie megismerkedik egy Elsa nevű fiatal német nővel, miután megmentette őt néhány arab férfitól – Amontól és Taszától, akik szintén az arany után kutatnak. Másnap, Jackie a környék egyik legjobb lakatosához megy és megtudja tőle, hogy a kulcsot bonyolultra tervezték, speciális kóddal ellátva. Másnap miután fekete autós férfik kezdik üldözni a városon keresztül a nála lévő kulcs miatt, Elsa megkéri Jackie-t, hogy ő is had csatlakozzon az expedíciójukra, mivel ő is Von Ketterlinget keresi, aki történetesen a nagyapja volt.

  1. Apáca show 2 teljes film magyarul
  2. Ha én cica volnék kotta
February 16, 2022
adózás-örökölt-ingatlan-eladás-után-2017