Kathy Reichs Temperance Brennan Sorozat: Kathy Reichs Szerző Könyvei - Book24.Hu Könyváruház

Kathleen Joan Toelle "Kathy" Reichs 1950-ben született, törvényszéki antropológus, krimiíró. Itthon leginkább a Dr. Csont című tévésorozat tásrproducereként ismerős. Dr. Temperance Brennan alakját mert részben önmagáról mintázta: mindketten munkamániás törvényszéki antropológusok, ám a hasonlóságok ellenére életkörülményeik számos ponton eltérnek egymástól. A Brennan-krimik első része, a Csont és vér 1997-ben elnyerte az elsőkönyvesek Ellis-díját, amit azóta tucatnál is több krimi követett. Dolgozott az FBI-nak, és segített azonosítani a World Trade Center elleni terrortámadás áldozatait. Jelenleg a Kanadai... Ne törj csontot - Temperance Brennan - sorozat 9. [eKönyv: epub, mobi] Kathy Reichs Szállítás: Sikeres rendelés után azonnal letölthető. eKönyv Tempe Brennan régészhallgatók terepmunkájának levezénylésére érkezik a Charleston partjait övező számos sziget egyikére. Az ősi temetkezési helyen azonban ősi indián csontvázak helyett egy jóval frissebb tetem maradványai kerülnek elő... Tempe, hogy kisegítse betegeskedő... Szent csontok [eKönyv: epub, mobi] Az egy hete oszladozó, macskáktól kikezdett tetem vizsgálata rutinmunkának ígérkezik Dr. Temperance Brennan számára.

Kathy Reichs szerző könyvei - Book24.hu könyváruház

Az áldozat ezúttal egy ortodox zsidó vállalkozó, akit holtan találnak saját cége tároló helyiségében. Miután gondosan megvizsgálja a koponyát, hogy a... Hétfő csont nélkül [eKönyv: epub, mobi] Egy montreali pizzéria pincéjéből három fiatal lány csontváza kerül elő. Tempe Brennan megoldatlan gyilkosságokat sejt, miközben a sekély sírhantba temetett maradványokat vizsgálja, annak ellenére, hogy a jó állapotú csontok csak kevés használható nyomot szolgáltatnak.... Csupasz csontok [eKönyv: epub, mobi] Tempe Brennan halottakkal dolgozik, de az élőkért. Aki ismeri Tempe Brennant, az jól tudja: igazi munkamániás. Most végre vakációzni készül Ryannel, a tengerkék szemű nyomozóhadnaggyal, akivel oly sok bűnügyet oldottak már meg együtt. A nyaralás szokás szerint mégsem akar... Ne törj csontot Szállítás: 2-6 munkanap Könyv Tempe Brennan régészhallgatók terepmunkájának levezénylésére érkezik a Charleston partjait övező számos sziget egyikére. Az ősi temetkezési helyen azonban ősi indián csontvázak helyett egy jóval frissebb tetem maradványai kerülnek elő... Tempe, hogy kisegítse betegeskedő... Hétfő csont nélkül Virals - Kincsvadászok [eKönyv: epub, mobi] Kathy Reichs, a New York Times sikerlista-vezető írónő regényei szolgáltatták az alapját a most is futó Dr. Csont tévésorozatnak.

Nem ijeszti el a nyomába szegődő, titokzatos Kaszás sem. Pedig lenne oka félelemre, hiszen a Kaszás nemcsak az ő, hanem a lánya életét is fenyegeti Az izgalmas nyomozás mellett mindeközben egy párkapcsolat kibontakozásának is tanúi lehetünk ebben a sodró tempójú, bravúrosan szerkesztett regényben. Elegánsan, sallangmentesen, egyedi humorral fűszerezve, ahogyan csak Kathy Reichs tudja..

A válaszért Tempe szokása szerint még a föld mélyére is alászáll, ezúttal csetlő-botló, megszállott régészkollégája nyomán egy sírba, amely talán Jézus családi kriptája volt. Csakhogy sokaknak nem áll érdekében a gyilkos leleplezése, és az ősi, még az Újszövetség idejéből származó rejtély megfejtése. Legszívesebben visszatemetnék a leleteket a föld alá, az utánuk kutakodókkal együtt… cím: Szent csontok (Temperance Brennan – sorozat 8. ) eredeti cím: Crossbones Írta: Kathy Reichs műfaj: helyszínelős thriller/krimi méret: 142×198 mm 400 oldal Fogy. ár: 3. 495-Ft ISBN 978-615-5514-57-9

Vagy Tempe túlreagálja a helyzetet, és nincs is kapcsolat az ügyek közt? Megérzéseit követve ismét saját kezébe veszi a nyomozást, miközben magánéleti viharai közt lavírozva próbálja elkerülni a teljes összeomlást. A kutatás eredménye azonban felkészületlenül éri. Vajon fent tudja tartani szakmai távolságtartását és meg tudja oldani az ügyet, vagy végképp maga alá temeti őt a múlt? Eredeti ára: 3 495 Ft 2 358 Ft + ÁFA 2 476 Ft Internetes ár (fizetendő) 3 329 Ft + ÁFA #list_price_rebate# Jelenleg nem kapható! A termék megvásárlása után +247 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára. Kathy Reichs könyvek

Kathy Reichs: Hétfő csont nélkül

kathy reichs temperance brennan sorozat full

Az ősi temetkezési helyen azonban ősi indián csontvázak helyett egy jóval frissebb tetem maradványai kerülnek elő… Tempe, hogy kisegítse betegeskedő halottkém barátnőjét, ott marad az ódon városkában. Na meg azért, mert mint mindig, most is erkölcsi kötelességének tartja, hogy a névtelen holtak igazságot és ne jeltelen sírt kapjanak. Hiszen a halottakkal dolgozik, de az élőkért. A holttestek száma azonban hamar szaporodni kezd, miközben az egyre szövevényesebbé váló ügybe ügyvéd exférje is belekeveredik, aki iránt az antropológusnő érzései sosem hűltek ki teljesen. A helyzetet ráadásul még tovább bonyolítja a Montrealból váratlanul odaérkező égszínkék szemű Andrew Ryan nyomozó. A csontokba rejtett nyomok egy magánklinikához vezetnek, ahol szörnyű felfedezés várja a csapatot. Tempe-nek minden ügyességére, szakmai tudására és tűéles logikájára szüksége lesz ahhoz, hogy a borzasztó kirakós játék darabjait össze tudja illeszteni, miközben magánélete fenekestől felfordul, ahogy két férfi verseng érte.

Az egy hete oszladozó, macskáktól kikezdett tetem vizsgálata rutinmunkának ígérkezik Dr. Temperance Brennan számára. Az áldozat ezúttal egy ortodox zsidó vállalkozó, akit holtan találnak saját cége tároló helyiségében. Miután gondosan megvizsgálja a koponyát, hogy a lövedék röppályáját azonosítsa, hamar kiderül, nem öngyilkosságról van szó, sőt, inkább kivégzésről beszélhetünk. A boncolás előtt egy idegen váratlanul csontvázat ábrázoló fotót csúsztat Tempe kezébe, a bűntény magyarázataként. A rejtély azonban nemhogy megoldódna, hanem egyre tovább bonyolódik. Tempe hatalmas horderejű régészeti felfedezés nyomára bukkan, amelyet annak idején azért hallgathattak el kollégái, mert megkérdőjelezné kétezer év vallási dogmáit. Hamarosan rájön, a csontváz egy izraeli ásatásról származik. Engedve a kaland csábításának, a terepre utazik a sármos Ryan nyomozóval. Minden szál középpontjában a rejtélyes csontváz áll. Ki ő? Krisztus, aki mégsem halt meg a kereszten? Vagy egy kora keresztény hívő, aki nagyon nem illik Maszada egykori, hős védői közé?

Elegánsan, sallangmentesen, egyedi humorral fűszerezve, ahogyan csak Kathy Reichs tudja. Státusz Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)

Youtube

kathy reichs temperance brennan sorozat 6

Nem csoda, hiszen a világhírű törvényszéki antropológus, Temperance Brennan unokahúga. Tory és tudóspalánta barátai, Ben, Hi és Shelton Dél-Karolina egyik félreeső szigetén élnek, de szabadidejükben a Loggerhead-sziget mocsaraiban és... Minden napra egy halott [antikvár] Szállítás: 3-7 munkanap Antikvár Borítójának jobb felső sarkán apró sérülés. Gerince halványan megtört. Ön most a kórboncnokkrimi királynőjének új sikerét tartja kezében. Viszonylag új műfaj ez, amelyben az olvasó az egyéb izgalmak mellett megismerkedhet a bűnüldözés sokszor hátborzongató, máskor... Fatal Voyage [antikvár] Gerince megtört, ragasztása sérült, a könyvtest kettévált. A plane crashes high in the mountains of North Carolina. But a severed foot is discovered a good distance from the main crash site... Forensic antrhopologiest Dr Temperance Brennan is first on the scene. The task that confronts her... Grave Secrets [antikvár] As usual, this book would not have been possible without tiie Mp of others. First and foremost, credit and recognition must go to my dear friend and colleague, Clyde Snow, Ph.

  • Kathy reichs temperance brennan sorozat series
  • Meggybefőtt tisztán - tartósítószer nélkül | csalan.hu
  • Támadás a fehér ház ellen 3 a vad angyal bukása teljes film
kathy reichs temperance brennan sorozat magyarul
February 16, 2022
teljes-kiőrlésű-kenyér-hízlal-e